#

У Гостомелі пройшов дитячий футбольний турнір

01.06.2021 10:50
У Гостомелі пройшов дитячий футбольний турнір
Фото з місця події

У суботу, 29 травня, в Гостомелі на базі ліцею №1 пройшов дитячий футбольний турнір серед дітей та молоді "Urban football cup"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Гостомельська селищна рада" у Faсebook.

У повідомленні сказаго, що турнір пройшов за підтримки Гостомельського селищного голови Юрія Прилипка та за ініціативи начальника відділу молоді та спорту Гостомельської селищної ради Микити Шатіліна.

Загалом у турнірі взяли участь 6 команд з Гостомеля, Бучі, Горенки, Мощуна та Пущі Водиці.

За результатами змагань у напруженій боротьбі перше місце здобули юні футболісти команди Мощун. Срібним призером стала збірна команда Сокіл-А з Пущі-Водиці та Горенки. Бронзу виборола команда дитячо-юнацької спортивної школи з міста Буча. У молодшій віковій групі перемогла команда з Гостомеля.

У окремих номінаціях спортивного турніру були відзначені:

  • Зінченко Ярослав – кращий воротар,
  • Войналович Ярослав – кращий бомбардир.

У подарунок вони отримали м‘ячі з підписами футболістів клубу "Шахтар2.

Також усі переможці отримали кубки, медалі та подарунки від Гостомельського селищного голови Юрія Прилипка та відділу молоді і спорту Гостомельської селищної ради.

Також до відзначення учасників спортивних змагань долучилися й депутати Гостомельськоії селищної ради: Вадим Башун, Ольга Смолянчук, Олег Мамчур, Тарас Мовчун, Руслан Коваленко, Володимир Захлюпаний, Роман Гамарник, Максим Галенко.

Нагадаємо, що команда "U-17", якою опікується тренер Сергій Іванків, увійшла до складу найкращих команд Київщини.

Читати "Моя Київщина" у Facebook