#

У Гостомелі точно відбудуться перевибори мера (ФОТО)

22.12.2020 13:20
У Гостомелі точно відбудуться перевибори мера (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що учора, 21 грудня, суд відхилив прохання про апеляцію Юрія Пилипка. Рішення не підлягає оскарженню

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку громадського активіста із Гостомеля Антона Кудінова у Facebook.

Тепер остаточно. Ми відстояли в апеляції рішення суду першої інстанції щодо перевиборів голови Гостомельської ОТГ (залишення у силі постанови про нові вибори голови від 08/12). Незважаючи на спроби адвокатів Прилипка відволікти суд на несуттєві речі. Суд остаточно підтвердив недійсність постанови Гостомельської ТВК (у неповноважному складі – ред.) про скасування власної постанови. Тому перевиборам точно бути. Ми спільними зусиллями змогли захистити громаду від окупації та подальшого грабунку нашої громади з боку клану Скуратівських-Прилипків. Тому вже зовсім скоро ми зможемо отримати здорову та порядну голову… І можете Прилипку сміливо рекомендувати нерухомість у Ростові, – зазначив Кудінов на своїй сторінці в соцмережі.

Нагадаємо, що Гостомельська територіальна виборча комісія визнала Юрія Прилипка таким, що відмовився від посади селищного голови, та призначила повторні вибори.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: