#

У Гостомелі відкрили монумент загиблим воїнам (ФОТО)

26.05.2020 09:35
У Гостомелі відкрили монумент загиблим воїнам (ФОТО)
Фото з місця події

Нещодавно у Гостомелі у  військовій частині 3018 було урочисто відкрито монумент загиблим воїнам

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Ірпінської міської ради.

Бригада швидкого реагування Нацгвардії Україні, яка дислокується в Гостомелі, відзначає свій п’ятилітній ювілей. Але в цей день на плацу не звучав традиційний звіт про досягнення. Натомість військові вишикувалися, щоби вшанувати тих, хто не повернувся додому зі Сходу України. 

Відомо, що це особлива бойова частина. І її бійці в районі ООС перекрили 15 кілометрів фронту.

Кращі з найкращих увійшли до складу цієї бригади. Повністю змінили філософію організації військового управління. Я з гордістю відзначаю, що дійсно ця бригада має свій почерк і зарекомендувала себе на найвищому рівні під час виконання завдань, - сказав перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий,

Двох бійців нагородили орденом "Золота зірка" та орденом "За мужність" посмертно. Державні нагороди за віддану службу отримали й хлопці, які й сьогодні мужньо захищають країну на Сході держави.

Сьогодні ми з вами разом будемо відкривати пам’ятний меморіал нашим хлопцям, які віддали найдорожче, що в них було — своє життя — за Україну, за нас із вами, - додав перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин

На знак вічної пам’яті про героїчних побратимів, які не повернулися з поля бою, в частині урочисто  відкрили монумент загиблим воїнам. До його спорудження долучилася й Ірпінська міська рада. Цього дня військовим бригади найбільше бажали, щоб на монументі більше ніколи не з’являлися нові фотографії.

Нагадаємо, що 26 травня в Ірпені стартує тенісний турнір "UTF Ladies Invitational".


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: