#

У Гостомелі з невідомих причин вимкнули газ в одному з будинків, – соцмережі

22.04.2021 19:45
У Гостомелі з невідомих причин вимкнули газ в одному з будинків, – соцмережі
Фото з мережі інтернет

Учора, 21 квітня, зранку в одному з будинків на вулиці Вересневій у селищі Гостомель невідомі у формі газовиків від’єднали людей від газопостачання

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Погляд".

Жителів того будинку невідомі від’єднали від газопостачання, тому обурені мешканці почали телефонувати до газової служби та до поліції:

Невідомі в формі газовиків походили навколо будинку, посиділи хвилин 20 в машині, після цього розвернулися і поїхали. Після цього ми виявили, що у нас відключений газ і у стоїть пломба на лічильнику.

Найбільше обурює те, що про вимкнення газу ніхто не попереджав, і тепер люди рятуються обігрівачем, а їжу готують у мікрохвильовці.

Для вияснення причини відключення синього палива обіцяли приїхати ірпінські газовики із Київоблагазу, проте все так і лишилось балачками. Тому місцеві жителі звернулись до селищного голови Юрія Прилипка, і той теж пообіцяв з’ясувати деталі ситуації. За попередніми даними, в одній з квартир стався витік газу, однак інформацію ще перевіряють.

Нагадаємо, що мешканці селища Гостомель звернулись до журналістів, щоб ті привернули увагу громадськості до порізаного асфальту на їхніх вулицях.

Читати "Моя Київщина" у Telegram