#

У Гостомелі затримали чоловіка із трьома видами наркотиків

07.07.2020 18:20
У Гостомелі затримали чоловіка із трьома видами наркотиків
Фото з місця події

Сьогодні, 7 липня, під час чергового патрулювання на території обслуговування працівники поліції в селищі Гостомель на вулиці Мирна затримали чоловіка з наркотиками 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Ірпінський відділ поліції ГУНП в Київській області" у Faсebook.

Поліцейські зупинили підозрілого громадянина, у якого при поверхневій перевірці виявили, а згодом вилучили порошкоподібну речовину ззовні схожу на амфетамін, а також метадон та пігулки. 

Житель м. Києва, мав при собі згорток порошкоподібної речовини ззовні схожої на амфетамін та картоплину в якій знаходилися розфасована в поліетиленові пакети, зі слів чоловіка, метадон та пігулки. 

Чоловік стверджує, що зберігав наркотичні речовини  для власного вжитку без мети збуту. По даному факту слідчим відділом Ірпінського ВП відкрито кримінальне провадження за ч. 1, ст.309 КК України.

Нагадаємо, що нещодавно відбувся всеукраїнський конкурс "Сузір’я Україна – Європа", де 17-річний житель Гостомеля вразив усіх своєю грою на акордеоні.

Читати "Моя Київщина" у Telegram