#

У Гостомельській ОТГ вирішують питання благоустрою та екології навіть у воєнний час

03.08.2022 13:46
У Гостомельській ОТГ вирішують питання благоустрою та екології навіть у воєнний час
Фото з місця подій

У Гостомельській ОТГ розпочали генеральне прибирання стихійних сміттєзвалищ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Гостомельської селищної ради та військової адміністрації.   

Наразі працівники УЖКГ "Гостомель" вивезли 110 кубів побутового сміття та 70 кубів будівельних відходів від центрального входу на кладовищі, що на вулиці Леонтовича. Процес прибирання території навколо цвинтаря буде продовжуватися. 

У дописі йдеться:

Наразі закликаємо не засмічувати територію Гостомельського некрополя, адже це місце не тільки останнього прихистку наших рідних і близьких, а й пам’яті про них.

Із метою попередження стихійних сміттєзвалищ, наразі в Гостомельській військовій адміністрації за зверненням УЖКГ "Гостомель", як один із варіантів, опрацьовується можливість щодо облаштування внутрішнього полігону на території громади для залишків будматеріалів, які б перероблялися для підсипки дорожньої інфраструктури чи виконання інших робіт.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський новим головою Гостомельської військової адміністрації призначив Сергія Борисюка.

Читати "Моя Київщина" у Telegram