#

У громадах Київщини будуть підтримувати впровадження "розумних рішень"

08.09.2021 20:30
У громадах Київщини будуть підтримувати впровадження "розумних рішень"
Фото з місця події

Учора, 7 вересня, в місті Фастів відбувся круглий стіл "Співпраця територіальних громад у напрямках цифровізації та залізничного сполучення"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОДА.

Заступник голови Київської ОДА Денис Шугалій у вітальному слові зазначив:

Київська обласна державна адміністрація на чолі з головою Василем Володіним вітає і всіляко підтримує впровадження "розумних рішень" в громадах Київської області. Саме ці інструменти дають змогу поєднати комфорт та соціальну привабливість для жителів з розвиненою інфраструктурою, екологічною безпекою та швидким розвитком технологій.

Він також презентував Концепцію цифрового розвитку Фастівської міської територіальної громади до 2025 року, яка є своєрідним дороговказом реалізації цілей цифрової трансформації в громаді.

Учасники заходу ознайомилися з результатами першого етапу державного проєкту "Інтернет-субвенція", проаналізували проблеми, з якими стикались громади під час подання документів для участі у проєкті та визначили порядок дій для участі в другому етапі, за яким вже розпочато збір клопотань від громад.

Представники місцевого самоврядування Фастова та регіональної філії  "Південному-Західна залізниця" АТ Укрзалізниця розповіли про своє бачення можливої співпраці громад та Укрзалізниці.

Нагадаємо, що 

Читати "Моя Київщина" у Facebook