#

У громадському транспорті Київщини дозволили їздити з однією дозою вакцини

16.11.2021 19:05
У громадському транспорті Київщини дозволили їздити з однією дозою вакцини
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 16 листопада, у КОДА поінформували, що на території Київської області дозволяється користуватися громадським транспортом жителям, які отримали лише першу дозу вакцини від коронавірусу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

Дозволено користуватися автобусами, маршрутками та електричками, які курсують територією Київщини та до столиці, громадянам, які ще не встигли пройти повний курс вакцинації, але вже мають одну дозу вакцини.

Сьогодні, під час брифінгу директорка департаменту охорони здоров’я Київської ОДА Олена Єфіменко пояснила:

Із минулої суботи на Київщині почали діяти посилені обмежувальні заходи в усіх видах громадського транспорту. Підкреслю, що люди, які зробили одне щеплення і мають жовтий "COVID"-сертифікат користуватись ним можуть також.

У пресслужбі нагадують, що із 13 листопада на Київщині вільно їздити автобусами, маршрутками та електричками можуть тільки ті пасажири, які мають при собі один "COVID"-сертифікат, негативний результат ПЛР- чи експрес-тесту, отриманий не пізніше як за 72 години до дня поїздки, або довідку про одужання, чинність якої буде підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема "Дії".

Нагадаємо, що на базі Київської ОДА запрацював координаційний центр для інформування мешканців Київщини, які бажають зробити щеплення проти коронавірусу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram