#

В Ірпені книги, які повертатимуться читачами до бібліотек, деякий час перебуватимуть на карантині

27.05.2020 18:50
В Ірпені книги, які повертатимуться читачами до бібліотек, деякий час перебуватимуть на карантині
Фото з мережі Інтернет

Учора, 26 травня, в місті Ірпінь почали працювати бібліотеки, які приймають відвідувачів лише в першій половині дня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ITV".

Відповідно до рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, розпочали свою роботу публічні бібліотеки регіону. Бібліотеки працюють з обмеженим у часі прийомом відвідувачів з 10 до 14 год., за чіткою, спеціально розробленою інструкцією, яка, крім інших протиепідеміологічних заходів, передбачає 14-денний карантин для книг, які щодня повертаються відвідувачами, - зазначається в повідомленні.

У наказі, підписаному очільницею відділу культури Євгенією Антонюк, йдеться про використання працівниками бібліотек медичних масок і рукавичок, закриття для відвідувачів доступу до читальних залів та інтернет-центрів, надання онлайн-послуг із інформаційного обслуговування читачів.

Євгенія Антонюк розповіла, що в перший день роботи до п’яти бібліотек регіону звернулося 105 відвідувачів, яким було видано 373 книги.

Приємно, що українці читають! Чекаємо вас у наших бібліотеках! - додала вона.

Нагадаємо, що 20 травня травматологічне відділення Ірпінської центральної міської лікарні отримало наркозно-дихальну станцію та портативний цифровий рентген-апарат.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook