#

У Кагарлицькій громаді для шкільної їдальні закупили нове обладнання

22.02.2022 10:58
У Кагарлицькій громаді для шкільної їдальні закупили нове обладнання
Фото з мережі Інтернет

Учора, 21 лютого, у Шубівській школі, яка знаходиться у Кагарлицькій громаді, запрацювали новенькі їдальня та харчоблок

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Кагарлицької міської ради.

У повідомленні розповідається, що до Шубівки приїхали оглянути нове надбання школи Кагарлицький міський голова Олександр Панюта, його заступник Валентина Циганок, депутат Кагарлицької міськради Олександр Широкоступ, начальник відділу освіти міськради Надія Омельченко, начальник Кагарлицького відділення Держпродспоживслужби Іван Лисенко. Гості побачили світлі та охайні їдальню й кухню, вилискуюченовеньке обладнання для приготування їжі та посуд, нові холодильники, морозильну камеру тощо.

Також зауважується, що директор закладу та працівники харчоблоку задоволені такою обновкою.

Голова громади Олександр Панюта сказав:

Ми виконали вимогу Держпродспоживслужби та зробили в Шубівському навчальному закладі сучасні кухню і харчоблок. До цього харчували дітей у навчальному закладі, але приготування їжі проводили в пристосованому приміщенні, яке орендували за 1 гривню в фермерського господарства “Широкоступ”. Тепер ми створили чудові умови й для прийому їжі й для її приготування. Реконструкцію приміщення та придбання меблів і обладнання зробили коштом бюджету МТГ. Це - 1 мільйон 200 тисяч гривень.

Директор Шубівської школи Тетяна Бучок зазначила, що вдячна за такий подарунок школі, всім, хто до цього причетний:

Тепер харчування буде проходити на високому рівні, згідно з новими стандартами ХАССП   і санітарним регламентом для закладів освіти.

Нагадаємо, що 20 лютого у місті Кагарлик відбувся фінальний етап Чемпіонату Київської області з футзалу серед команд-учасників 2007-2008 років народження.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: