#

У Кагарлицькій громаді падає захворюваність на коронавірус

15.11.2021 13:50
У Кагарлицькій громаді падає захворюваність на коронавірус
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 15 листопада, Кагарлицький міський голова Олександр Панюта провів чергову  апаратну нараду

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Кагарлицької міської ради, участь у нараді брали заступник міського голови, секретар міської ради, керівники установ, організацій і служб, комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради та представники ЗМІ.

Відповідальні посадові особи доповіли про ситуацію в підпорядкованих їм організаціях, підприємствах, установах  громади, яка перебуває в "червоній" зоні епідемічної небезпеки.

Далі у повідомленні сказано, що вакцинація та карантинні обмеження таки дали певний ефект: на спад пішла кількість захворювань на коронавірус. Так, за минулий тиждень із 140 тестів 48 виявилися позитивними, тоді як перед тим цифра інфікованих була більш ніж удвічі вищою (із 237 тестів 106 позитивних).

Проте порити таку позитивну динаміку ситуація все ще складна: щодня на прийом приходять понад дві сотні людей із високою температурою, у лікарні за останню добу зафіксовано 3 летальні випадки, спричинені коронавірусом.  у

До відома громадян: у пункті вакцинування на базі міського Будинку культури наявні вакцини Мoderna i  Pfiser, у поліклініці можна щепитися препаратами CoronaVac, AstraZeneka.

Нагадаємо, що 4 листопада на 13-й сесії Кагарлицької міської ради депутати ухвалили рішення про призначення нового старости сіл Кадомка, Зорівка та Калинівка.

Читати "Моя Київщина" у Telegram