#

У Кагарлицькій громаді відремонтували будинок культури

05.04.2021 19:00
У Кагарлицькій громаді відремонтували будинок культури
Фото з місця події

У Кагарлицькій ОТГ комунальники провели роботи по благоустрою території громади

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Кагарлицької ОТГ.

Зазначається, що міські комунальні служби виконали значні обсяги робіт. Вони крім традиційного загального прибирання в парковій зоні та закріплених ділянок по місту, працювали над прополкою клумб. Також цілий день бригада з тракторною дробаркою допомагала утилізувати гілля в селі Бурти.

У КП КМР "ЖЕО" було відреаговано на телефонні заявки мешканців багатоквартирних житлових будинків (запахи каналізації в під’їздах), за адресами: вул. Каштанова, 36 та Білоцерківська, 2. Проведено обстеження каналізаційних систем буд. N36 по вул. Каштановій, на 06.04.2021 р. заплановані роботи з прочищення  каналізаційної системи будинку разом із КП КМР "Кагарликводоканал". Окрім того, було проведено профілактичне обслуговуванняі поточний ремонт рухомого складу службового автотранспорту, двома вантажними сміттєвозами зібрано побутові відходи з контейнерів багатоквартирного житлового сектору; прибрано обслуговувані прибудинкові території.

Також повідомляється, що у селі Липовець КП КМР "Міськрембудсервіс" було виконано аварійний ремонт даху будинку культури. В місті ними було здійснено традиційне прибирання сміття з урн, вивезено тверді побутові відходи за договорами з підприємцями. Тривало прибирання прибюрдюрного засмічення по вул. Каштановій, вивезення гілля з приватного сектору. На базі підприємства ремонтувалася техніка.

На кінець зазначається, що КП КМР "Кагарликводоканал" інформує, що ними було виконано обслуговування каналізаційної мережі міста (промивка та прочистка) по вул. Білоцерківській, Каштановій та проведено благоустрій на території адмінприміщення.

Нагадаємо, що 31 березня Кагарлицька багатопрофільна лікарня отримала гуманітарну допомогу від Благодійного фонду Лариси Ільєнко "Київська Русь".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: