#

У Кагарлицькій громаді вже готуються до опалювального сезону

30.06.2021 11:50
У Кагарлицькій громаді вже готуються до опалювального сезону
Фото з мережі Інтернет

Учора, 29 червня, міський голова Кагарлика Олександр Панюта провів чергову апаратну нараду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Кагарлицької міської ради.

На нараді буди присутні заступники голови, секретар ради, керуюча справами виконкому, старости сіл, керівники установ, організацій і служб, комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради та представники ЗМІ.

На нараді було заслухано звіт про роботу комунального підприємства Кагарлицької міської ради "Трудовий архів", з яким виступила директор Наталія Савчук, а також звіти про виконання повноважень старости сіл Кадомка, Зорівка, Калинівка (доп. Людмила Тиска) та старости сіл Бурти, Очеретяне (доп. Олександр Драган).

Обговорено було також ситуацію в громаді за інформаціями керівників і представників установ, організацій і служб, комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради, підведено підсумки минулого тижня й окреслено плани на поточний тиждень.

Також зазначилося, що гостро стоїть питання надходжень до бюджету громади, особливо стосовно платежів за землю, і тут податкова служба очікує на максимальне сприяння з боку старост сіл та землевпорядників.

Далі говорилося, що актуальною залишається підготовка до чергового опалювального сезону і підготовки всіх служб, підприємств, організацій та установ до роботи в осінньо-зимовий період.

Нагадаємо, що 29 червня у місті Кагарлик блискавка влучила в автомобіль.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: