#

У Кагарлицькій ОТГ власників тварин попереджають про сказ

15.06.2021 18:30
У Кагарлицькій ОТГ власників тварин попереджають про сказ
Фото з мережі Інтернет

Учора, 14 червня, голова Кагарлицької ОТГ Олександр Панюта  провів позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням сайт Кагарлицької міської ради.

Під час засідання розглядалося одне питання, суть якого доповідав керівник Кагарлицького пункту фітосанітарного контролю ГУ Держпродспоживслужби в Київській області Іван Лисенко: про підтвердження діагнозу на сказ у кота, який належить мешканці села Матвіївка Обухівського району.

Далі зауважується, що члени комісії ухвалили рішення визнати загрозливою зоною Обухівського району м. Кагарлик, села Кагарлицької МТГ Расавка, Тернівка, Шубівка, Землянка, Зелений Яр, Липовець, ДП "Кагарлицьке мисливсько-рибальське господарство"  згідно з інструкцією "Про заходи щодо боротьби зі сказом тварин". Кагарлицькому пункту фітосанітарного контролю ГУ Держпродспоживслужби в Київській області доручено розробити та затвердити комплексний план заходів у загрозливій зоні щодо сказу тварин, а контроль за виконанням цього рішення покладено на Івана Лисенка.

Нагадаємо, що оркестр Кагарлицького центру творчості переміг на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі "Армія дітям".

Читати "Моя Київщина" у Telegram