#

У Кагарлицькому ліцеї №4 відкрили перший у громаді "клас безпеки" (ФОТО)

09.02.2023 09:00
У Кагарлицькому ліцеї №4 відкрили перший у громаді "клас безпеки" (ФОТО)
Фото з місця події

У ліцеї №4 в місті Кагарлик відбулося відкриття "класу безпеки", який обладнали наочними та допоміжними матеріалами для тренувань

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Кагарлик.City".

На першому уроці в класі учні ліцею продемонстрували відмінні знання із безпеки життєдіяльності, після чого своє заняття провели працівники головного управління ДСНС України в Київській області.

Начальник відділу освіти Кагарлицької громади Надія Омельченко зауважила:

Навчання підростаючого покоління з основ безпеки життєдіяльності сьогодні є одним із пріоритетних завдань у кожному закладі. Адже зараз у нашій країні ідуть бойові дії. І тому наші діти повинні знати як правильно себе поводити під час повітряної тривоги та під час обстрілів, як поводити себе із вибухонебезпечними предметами, вміти правильно користуватися правилами пожежної безпеки цивільного захисту. А також знати і вміти надати першу домедичну допомогу, якщо виникне така необхідність.

У свою чергу, очільник Кагарлицької громади  Олександр Панюта наголосив:

Це тільки початок таких класів безпеки у нашій громаді, ми будемо продовжувати працювати над тим, щоб відкрити такі класи в школах.

Нагадаємо, що поліцейські Київщини викрили масштабний канал збуту наркотичних речовин, який організували троє мешканців Обухівського району.





Читати "Моя Київщина" у Telegram