#

У Кагарлику діяльність бобрів ледь не наробила лиха

16.01.2023 15:50
У Кагарлику діяльність бобрів ледь не наробила лиха
Фото з мережі Інтернет

У Кагарлицькій ОТГ комунальники продовжують займатися благоустроєм рідного міста, щоб людям жилося  зручно

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Кагарлицької ОТГ.

Комунальниками було очищено русло річки Росави, яку загатили бобри, щоб запобігти підтопленню погребів і городів мешканців прилеглої вулиці.

Також було надано допомогу технікою для землерийних робіт на місці пориву водогону по вул. Білоцерківській.

Працівники Адміністрації парку займалися традиційним загальним прибиранням та вивезенням зібраного сміття на міське сміттєзвалище, продовжували видалення і прибирання порослі на узбіччях  Ржищівської траси.

У КП КМР "ЖЕО" забезпечили прибирання обслуговуваних прибудинкових територій, вивезення двома вантажними сміттєвозами побутових відходів із обслуговуваних сміттєвих майданчиків. Було проведено профілактичне   обслуговування   і   поточний ремонт рухомого службового автотранспорту, інструментів,  обладнання  та  пристроїв. Виконано поточні ремонти парадних вхідних металевих дверей та кодових замків багатоквартирного будинку по вул. Парковій, 16, під'їзди N4 та N5. Ремонт виконаний у повному обсязі, роботу замків та парадних дверей відновлено.

«Кагарликводоканал» за технічного сприяння "Міськрембудсервісу" (екскаватор) розпочав ремонтні роботи на місці пориву мережі водопостачання по вул. Білоцерківській.

Нагадаємо, що 11 січня до Обухівського управління поліції Київщини надійшло повідомлення про загорання приватного будинку в місті Кагарлик.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: