#

У Кагарлику перевірили стан пожежних гідрантів (ФОТО)

23.04.2021 17:59
У Кагарлику перевірили стан пожежних гідрантів (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 22 квітня, в місті Кагарлик комунальники разом із рятувальниками перевірили пожежні гідранти

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Кагарлицької міської ради.

Працівники КП КМР "Кагарликводоканал" спільно з особовим складом 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Кагарлик провели перевірку стану вуличного зовнішнього протипожежного водопостачання (пожежних гідрантів) із пуском води. 

Вони перевіряли стан зовнішньої кришки колодязя гідранта, внутрішній стан колодязя гідранта, наявність води і тиску в мережі шляхом установки колонки на пожежний гідрант із обов’язковим пуском води, справність дренажного отвору, відповідність координат на вказівних табличках.

Окрім того, зазначається, що в "Кагарликводоканал" виконали планове відкачування вигрібних ям абонентів по вул. Столичній, 58 та Відродження, 6 за допомогою асенізаційного автомобіля КО-503; технічне обслуговування насосного та електрообладнання на станції водоочистки по вул. Стадіонній, 2Б.

Наприкінці повідомлення зауважено, що наразі тривають землерийно-ремонтні роботи на водопровідній мережі по вул. Молодіжній.

Нагадаємо, що до поліції надійшло повідомлення про те, що в місті Кагарлик невідомий чоловік викрав платіжний термінал із магазину.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: