#

У Кагарлику школа отримала нове сучасне обладнання

28.01.2021 20:00
У Кагарлику школа отримала нове сучасне обладнання
Фото з місця події

Нещодавно завершено встановлення нової апаратури в одному з кабінетів іноземних мов на базі Кагарлицького НВК "ЗОШ І-ІІ ступенів – ліцей"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Кагарлик City".

У комплект обладнання входить інтерактивна дошка Starboard fx89we2, мультимедійний проєктор із короткофокусним об’єктивом Epson ЕВ-685 Wi, 16 персональних комп’ютерів форм-фактора десктоп.

Виховання еліти нації потребує значних капіталовкладень. Тож для досягнення цієї амбітної мети ми залучаємо різні джерела фінансування, але основним джерелом видатків на освіту є державний і місцеві бюджети. Ми прагнемо використовувати наявні кошти максимально ефективно і раціонально. Так, із залишку освітньої субвенції з державного бюджету 2019 року після відповідних тендерних процедур наприкінці минулого року було придбано обладнання для сучасного лінгафонного кабінету загальною вартістю близько 447 тисяч гривень. Нещодавно завершено встановлення нової апаратури, – стверджує начальник відділу освіти Кагарлицької міської ради Надія Омельченко.

У Кагарлицькому НВК вивчають дві іноземні мови – англійську та німецьку. Нове сучасне лінгафонне обладнання, безсумнівно, сприятиме оптимізації навчально-виховного процесу.

Нагадаємо, що протягом минулих вихідних працівники поліції Кагарлика притягнули до адмінвідповідальності 32 порушників.

Читати "Моя Київщина" у Telegram