#

У Кагарлику затримали хлопця, який поцупив авто у Миронівці

07.07.2020 14:40
У Кагарлику затримали хлопця, який поцупив авто у Миронівці
Фото з місця події

У місті Кагарлик поліцейські оперативно затримали зловмисника, який крав автомобіль у Миронівці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

До поліції звернувся власник транспортного засобу та повідомив, що у місті Миронівка невідомі особи заволоділи його транспортним засобом Audi. 

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група місцевої поліції. Для встановлення місцезнаходження викраденого авто на території Київщини введено в дію поліцейську операцію та орієнтовані групи реагування патрульної поліції області.

Поліцейські Кагарлицького відділення поліції протягом 20 хвилин встановили місцезнаходження автомобіля та затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 22-річний місцевий житель, який раніше вже був судимий за аналогічний злочин.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Транспортний засіб вилучено та поміщено на спеціальний майданчик.  Вирішується питання щодо оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу зловмиснику. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що 6 липня у місті Бровари затримали вандала, який розмалював будівлю міськвиконкому.

Читати "Моя Київщина" у Facebook