#

У Капітанівці псевдоелектрик ошукав сімох людей

07.07.2021 18:35
У Капітанівці псевдоелектрик ошукав сімох людей
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що житель міста Києва розклеював банери з рекламою щодо надання послуг з проведення електромонтажних робіт та підключення земельних ділянок до централізованого водопостачання

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

Чоловік брав кошти, починав проводити роботи, але не виконував зобов’язання.

До відділення поліції №4 (м. Капітанівка ) Бучанського районного  управління поліції надійшли заяви від громадян про те, що електрик шахрайським шляхом заволодів їхніми грошима.

Наразі встановлено сім епізодів таких шахрайств. Крім того, правоохоронці встановили, що на даний час відносно даного чоловіка слухаються три справи в судах Києва за вчинення шахрайств в період з 2013 по 2019 роки.

Поліцією відкрито кримінальне провадження за ч.2, ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п'ятидесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до трьох років.

Також нагадаємо, що Яготинським відділом Бориспільської окружної прокуратури підтримано публічне обвинувачення відносно 35-річної жінки, яка викрала гроші з каси банку.


Читати "Моя Київщина" у Telegram