#

У Києві пройде презентація плану перемог і миру Павла Жебрівського "Маніфест українців"

12.04.2023 15:30
У Києві пройде презентація плану перемог і миру Павла Жебрівського "Маніфест українців"
Павло Жебрівський

Незабаром, 18 квітня, у Києві відбудеться презентація плану перемог і миру президента військово-цивільної спілки "Бойове Братерство УкраїниПавла Жебрівського

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Презентація розпочнеться о 16:0 за адресою: Національна Бібліотека імені Ярослава Мудрого. Велика читальна зала, 2 поверх (м. Київ, вулиця Михайла Грушевського, 1). Вхід вільний, у подарунок можна отримати книги з автографом Павла Жебрівського.

Автор розповість про будівництво української України, погляд на національну ідею, про військово-цивільну модель існування української держави, план перемог і миру.

Павло Іванович Жебрівський - український політик, голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації (2015-2018 рр.), народний депутат України IV-VI скликань. Нині – президент військово-цивільної спілки "Бойове Братерство України". Автор книг: "Жити по-людськи", "Роздуми", "Погляд на національну ідею" та "Маніфест Українців".

В анонсі до події зазначають:

Ці книги – власні думки і бачення того, як нам творити свій незалежний та вільний український Світ. Без огляду на Схід і Захід. Без обмежень і вказівок. Вольності, можливості, заможність, гідність і демократія, здобуті одного разу, завжди потребують пильності та захисту. Україна вже довела, що може нагадати Європі та світу про це. Як? Відстоявши власну волю і гідність та Перемогти.

Нагадаємо, що 25 березня в Ірпінській бібліотеці імені Максима Рильського відбулася зустріч з письменницею Іриною Говорухою.


Читати "Моя Київщина" у Facebook