#

У Києві пройшов благодійний вечір зі збору коштів на відновлення Ірпінської ДЮСШ "Повернемо дітям спорт" (ВІДЕО)

04.04.2023 08:29
У Києві пройшов благодійний вечір зі збору коштів на відновлення Ірпінської ДЮСШ "Повернемо дітям спорт" (ВІДЕО)
Фото з місця події

У Київському виставковому центрі "Парковий" відбувся благодійний вечір, присвячений збору коштів на відновлення Дитячо-юнацької спортивної школи в місті Ірпінь, яка зазнала значних руйнувань внаслідок російської агресії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Секретар Ірпінської міської ради та ініціатор проєкту Анжела Макєєва розповіла, що для відновлення закладу, де займалося понад 1000 дітей, наразі необхідна значна сума коштів.

У благодійному івенті взяли участь військові, представники великого бізнесу, народні депутати України, зірки спорту та шоу-бізнесу, які представили власні лоти для аукціону. Міський голова Ірпеня Олександр Маркушин впевнений, що тільки разом вдасться відновити потужну спортивну школу. 

Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт зазначив, що загалом об’єктів спортивної інфраструктури, які підлягають відбудові внаслідок руйнувань під час війни, сотні по всій Україні, і саме їх відновлення  є запорукою повернення дітей на Батьківщину.

Серед лотів аукціону – годинник олімпійського чемпіону з вільної боротьби Жана Беленюка. Відомі українські дизайнерки Юлія Айсіна та Світлана Волик представили власні колекції в стилі "мілітарі" та вишиванок, де в якості моделей виступили вихованки Ірпінської спортивної школи.

Нагадаємо, що у селі Загальці Бучанського району з'явився модульний дитячий садочок за сприяння Благодійного фонду "Угорська екуменічна служба допомоги-Україна"  


Читати "Моя Київщина" у Facebook