#

У Києво-Святошинському районі конфіскували понад 500 пляшок зі спиртним (ФОТО)

11.07.2020 09:15
У Києво-Святошинському районі конфіскували понад 500 пляшок зі спиртним (ФОТО)
Фото з місця події

Упродовж тижня до поліції Київщини надійшло понад 40 повідомлень від стурбованих громадян про постійне порушення тиші біля водойми "Крючок", що в селі Крюківщина Києво-Святошинського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

На всі повідомлення працівники поліції реагували оперативно. Під час перевірки такої інформації поліцейські перевірили різні точки торгівлі алкогольними напоями.

Встановлено, що більшість таких "пунктів" здійснювала продаж спиртних напоїв без відповідних ліцензій.  

За порушення чинного законодавства працівники поліції відносно підприємців склали 3 адміністративні протоколи за ст. 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративне правопорушення та вилучили майже пів тисячі пляшок з алкогольними напоями. 

Зазначимо, що профілактичне відпрацювання, мета якого – забезпечення публічного порядку на території села Крюківщина та прибережної зони місцевої водойми "Крючок", триває. Упродовж вихідних правопорядок та спокій громадян охоронятимуть працівники місцевої поліції, зокрема, наряди груп реагування патрульної поліції, дільничні офіцери поліції,  бійці полку поліції особливого призначення.

Нагадаємо, що 9 липня в районі села Мила до екіпажу патрульних звернувся водій, який повідомив, що по другорядній дорозі рухається чоловік із закривавленим обличчям та руками. 


Читати "Моя Київщина" у Telegram