#

У Києво-Святошинському районі триває реконструкція мосту через річку Нивка

29.05.2020 15:35
У Києво-Святошинському районі триває реконструкція мосту через річку Нивка
Фото з мережі Інтернет

Петропавлівсько-Борщагівська сільська рада більше ніж за 1 млн грн замовила додаткові роботи по реконструкції мосту через річку Нивка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "КВ".

Договір без конкурсу уклали з ТОВ "Хозхімсервіс", яке минулого року виконувало цю реконструкцію.

Згідно з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 22 травня 2020 року Петропавлівсько-Борщагівська сільська рада уклала договір з ТОВ "Хозхімсервіс"  на проведення реконструкції мосту через річку Нивка по вулиці Соборній в селі Петропавлівська Борщагівка (коригування). Ціна договору склала 1,35 млн гривень.

До кінця червня 2020 року ТОВ "Хозхімсервіс" повинно, зокрема, влаштувати шпунти та габіонні конструкції, виконати роботи з виносу мереж та додаткові роботи з улаштування покриттів.

Договір було укладено по переговорній процедурі, без проведення конкурсу. Замовник аргументував це тим, що "Хозхімсервіс" вже виконувало реконструкцію об’єкту, а зараз виникла потреба у виконання додаткових обсягів робіт.

Також нагадаємо, що в селі Красне Обухівського району місцеві медики отримали нове приміщення амбулаторії сімейної практики і службовий автомобіль.

Читати "Моя Київщина" у Facebook