#

У Києво-Святошинському районі у молодика знайшли наркотичні речовини

15.05.2020 15:40
У Києво-Святошинському районі у молодика знайшли наркотичні речовини
Фото з місця події

У селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району правоохоронці знайшли у 22-річного місцевого жителя амфетамін та канабіс

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Правоохоронці під час відпрацювання території обслуговування зупинили чоловіка, поведінка якого викликала підозру. При поверхневому огляді у нього виявили поліетиленовий пакет з сухою подрібненою речовиною рослинного походження, схожою на канабіс, та 2 пакетики (затриманий сказав, що амфетамін) вагою майже 10 г.

За словами хлопця, він зберігав наркотики для власних потреб, без мети збуту. Наркотичні речовини направили на експертизу. Відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (зберігання наркотичних засобів без мети збуту) ККУ. Її санкція передбачає покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи до 2 років, або арешт до 6 місяців, або обмеження волі до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове слідство.

Також нагадаємо, що в місті Кагарлик 36-річний чоловік у підвалі власного будинку за допомогою ультрафіолетового освітлення вирощував коноплю.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: