#

У Київоблраді розділили 178 мільйонів на утримання закладів освіти та медицини (ДОКУМЕНТ)

16.04.2018 16:56
У Київоблраді розділили 178 мільйонів на утримання закладів освіти та медицини (ДОКУМЕНТ)
Засідання постійної комісії з питань бюджету та фінансів Київської обласної ради

Сьогодні, 16 квітня, відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та фінансів Київської обласної ради, де обговорювалося питання розподілу дотації на утримання закладів освіти та охорони здоров’я між місцевими бюджетами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням  на прес-службу Київської обласної ради.

Депутати розглянули питання про погодження розподілу додаткової дотації на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров’я між місцевими бюджетами Київської області на 2018 рік. Мова йшла про розподіл залишку коштів – 178 мільйонів гривень – які залишилися після підтримки депутатами розпорядження КОДА №76 під час розширеного засідання комісії 26 березня 2018 року. Тоді комісія звернулася до Київської обласної адміністрації терміново здійснити пропорційний розподіл залишку 178 мільйонів гривень на міста обласного значення.

Окрім того, депутати розглянули ряд питань про надання дозволів на встановлення пільг по сплаті орендної плати за користування приміщеннями комунальної власності Київської обласної ради управлінням та департаментам КОДА, благодійному фонду тощо. Також до порядку денного були внесені питання про заслуховування інформації про хід виконання ряду обласних цільових програм у 2017 році.

Голова комісії з питань бюджету та фінансів Ольга Бабій відзначила якісне виконання програм та професійну підготовку звітів департаментом екології та природних ресурсів Київоблдержадміністрації. 

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: