#

У Київській області аварійні та комунальні служби продовжують боротися із негодою

09.02.2021 13:15
У Київській області аварійні та комунальні служби продовжують боротися із негодою
Фото з мережі Інтернет

На Київщині аварійні та комунальні служби продовжують посилено боротись із негодою, наразі вони проводять роботу з усунення аварій на електромережах у кількох селах регіону, а також розчищають дороги місцевого та державного значень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

Згідно з оперативною інформацією, приблино до 14:00 бригади мають завершити відновленням постачання електроенергії в селі Жердова Броварського району, а також селах Литвиновка, Тарасовщина та Гаврилівка Вишгородського району. А орієнтовно після 12:00 – у селах Колонщина і Миколаївка Бучанського району та Гланишів і Гайшин Бориспільського району.

Паралельно в області продовжується робота з розчищення доріг від снігу. Вночі над цим працювала 371 спецмашина. За цей час дорожники використали майже три тисячі тонни піщано-сольової суміші.

Згідно з інформацією департаменту регіонального розвитку облдержадімінстрації, наразі роботи з ліквідації наслідків негоди на автошляхах місцевого значення тривають. Зокрема йдеться про дороги в межах Ржищівської ОТГ, а також дорогу О101507 Ходорів – Ємчиха в межах с. Тулинці.

Також нагадаємо, що у зв’язку із ускладненням погодних умов на окремих ділянках доріг Київщини з 13:00 тимчасово обмежать рух великогабаритного транспорту.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: