#

У Київській ОДА пройшла нарада з оперативних питань (ФОТО)

21.05.2020 18:00
У Київській ОДА  пройшла нарада з оперативних питань (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 21 травня, у Київській ОДА відбулася нарада, участь в якій взяли заступники голови Київської ОДА Андрій Лісовик та Євген Калінін, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, голови РДА та міські голови

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської ОДА.

Під час наради керівники райдержадміністрацій та міські голови доповіли про стан реалізації проєктів будівництва у районах.

Усі проєкти, які реалізуються за програмою Президента України "Велике будівництво", при умові належного фінансування, планується реалізувати до кінця 2020 року. У Київської області є всі шанси стати найкращою у реалізації цього проєкту. Ми докладаємо максимальних зусиль для того, щоб мешканці Київщини якнайшвидше відчули позитивні зміни, – наголосив заступник голови Київської облдержадміністрації Андрій Лісовик

Заступник голови Київської ОДА Євген Калінін зазначив, що у цьому році на Київщині заплановано відкрити 83 спортивні об’єкти.

Крім того, присутні підняли питання про підготовку функціонування господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення області до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 року. Також обговорили протиепідемічний стан в області, зокрема, роботу закладів охорони здоров’я, обсервацію, підготовку до відновлення роботи ДНЗ та транспортного сполучення.

Наадаємо, що в уряді затвердили перспективний план формування територіальних громад, відповідно до якого на території Київської області буде 69 громад .



Читати "Моя Київщина" у Facebook