#

У Київській ОВА готуються до найгіршого сценарію війни з московією

16.05.2022 09:15
У Київській ОВА готуються до найгіршого сценарію війни з московією
Фото з мережі Інтернет

Начальник штабу КОВА Сергій Корнійчук розповів, що в адміністрації прораховують минулі помилки, щоб бути готовими до найгіршого сценарію розвитку війни

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на всеукраїнський телемарафон.

Зараз Київщина оговтується після пережитих жахів російської навали, проте, війна ще не закінчилася й потрібно завджи бути напоготові. Сергій Корнійчук впевнений, що Київ завжди буде головною стратегічною ціллю путіна, як великий політичний та економічний центр.

З огляду на постійну загрозу, портібно прораховувавати усі варіанти розвитку подій та бути готовими до найгіршого. Корнійчук зазначив:

Ми готуємося до гіршого сценарію – це повторний наступ.

За словами Корнійчука, новий план оборони Києва враховує всі недоліки та прорахунки, допущені під час першої фази війни. Також аналізуються питання будівельних норм — зокрема, щодо необхідності зміцнення будинків, наявності укриттів із душовими, туалетами, автономною подачею води, обігріву, резервного електропостачання.

Нагадаємо, що заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко повідомив, що наразі сім населених пунктів Київської області залишаються без електроенергії.

Читати "Моя Київщина" у Facebook