#

17 березня: ситуація на Київщині станом на 12:00

17.03.2022 13:30
17 березня: ситуація на Київщині станом на 12:00
Фото з мережі інтернет

Київська обласна військова адміністрація розповіла про ситуацію в пристоличному регіоні станом на 17 березня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОВА.

У Білоцерківському районі ситуація контрольована і ніч пройшла спокійно, без обстрілів. Сили територіальної оборони у підвищеній боєготовності.

У Бориспільському районі, за попередньою інформацією, збито ворожий літак. Інформація перевіряється, здійснюється пошук літаку або його фрагментів.

Бучаський район. У Макарівській громаді відсутні водопостачання, газ, електрика, зв’язок. Селище під контролем ЗСУ, але постійно під обстрілом ворога. 

У Бородянській, Бучанській та Гостомельській громадах зруйнована інфраструктура, ворог переміщується. Бородянка заблокована. Готується евакуація цивільного населення та підвіз гуманітарної допомоги.

Броварський район. На території Баришівської, Калитянської, Великодимерської та Калинівської - ворожа техніка. Також по Калинівській громаді ворог здійснив ракетний удар. Попередньо жертв немає.

Вишгородський район. Гуманітарна катастрофа в окупованих Іванківській, Димерської та Поліської громадах. Відсутній зв‘язок, електропостачання, продукти харчування та ліки. Продовжується евакуація людей з окупованої Димерської громади. Славутич повністю ізольований.

В Обухівському районі ситуація стабільна, контрольована. У Фастівському районі ситуація стабільна контрольована. На частині АЗС відсутнє пальне.

Читати "Моя Київщина" у Facebook