#

У Клавдієво-Тарасовому роми влаштували жорстоку бійку з місцевими (ФОТО)

05.05.2021 18:15
У Клавдієво-Тарасовому роми влаштували жорстоку бійку з місцевими (ФОТО)
Фото з місця події

У селищі Клавдієво-Тарасове Бучанського району роми влаштували жорстоку бійку з місцевими жителями.

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "360Новини".

Як стверджують учасники подій, членів їх сім'ї били пляшками та цеглою по голові, погрожували зарізати і спалити хату.

Один із постраждалих розповів, що він зі своєю родиною святкували Великдень, аж поки о 16:30 не почули з провулку галасну лайку та дивні звуки. Брат та племінник чоловіка вирішили перевірити, що там відбувається і припинити це, зробивши людям зауваження. Але роми (приблизно осіб 15—20), не ставши слухати, налетіли на людей із цеглинами, пляшками, палицями та почали їх бити.

За словами очевидців, хлопці стали тікати додому у двір, але роми не зупинились і побігли за ними. Крім того, за словами постраждалих, під гарячу руку ромам потрапили навіть жінки і діти.

Зупинити бійку вдалося лише після того, як ромам повідомили про виклик поліції, яка приїхала через 40 хвилин і лише по виклику лікарів швидкої допомоги. Олексій Антоненко стверджує, що на дзвінок за номером 102 ніхто не відповідав. Правоохоронці нікого не затримали. Лише прийняли заяви та пояснення потерпілих.

Нагадаємо, що ювенальні поліцейські Бучанського районного управління поліції  провели виховний захід "Зав’яжи стрічку" з учнями 4-х класів Бучанського НВК СЗОШ №1.


Читати "Моя Київщина" у Telegram