#

У КНП "Білоцерківська міська лікарня №4" виявили низку порушень

09.10.2023 14:00
У КНП "Білоцерківська міська лікарня №4" виявили низку порушень
Фото з місця події

Співробітники Департаменту з питань реалізації національного превентивного механізму спільно відвідали Білоцерківську міську лікарню №4 та виявили низку порушень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Уповноваженого Верховної Ради з прав людини.

Група встановила порушення процедури фіксації пацієнтів: відсутнє окреме облаштоване приміщення, як наслідок, медичні працівники здійснюють процедуру за присутності інших пацієнтів, також використовуються ліжка, які не відповідають належним терапевтичним умовам.

Палати, де перебувають пацієнти, мають недостатню площу та не забезпечені меблями в достатній кількості. У деяких палатах неутеплені вікна, при цьому вони не забезпечені гарячим водопостачанням.

Не всі обмеження, які застосовуються до пацієнтів, фіксуються лікарями в їхній медичній документації. Приміщення лікарні не пристосоване для  маломобільних груп населення (відсутні поручні та пандуси в достатній кількості). У лікарні відсутня належно облаштована протипожежна система (датчики диму та внутрішні протипожежні крани).

Нагадаємо, що з 9 жовтня починають роботу пункти невідкладної допомоги в амбулаторіях с.Требухів та с. Княжичі

Читати "Моя Київщина" у Telegram