#

У Княжичах з'явиться амбулаторія модульного типу

07.05.2024 09:13
У Княжичах з'явиться амбулаторія модульного типу
Фото з мережі Інтернет

У селі Княжичі на Броварщині з'явиться амбулаторія модульного типу на зразок тих, що рекомендує Міністерство розвитку громад та території України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Трибуна-Бровари".

Попри те, що в детальному плані села визначене місце під нову амбулаторію, а на її проєктування під час останньої сесії виділили перших 100 тис. грн, фундаментальної споруди не зводитимуть. Чиновники вважають, що проєкт модульного типу для Княжичів буде оптимальним.

За зразок братимемо модульну будову, яку рекомендують у Міністерстві розвитку громад та територій України. Мінрегіон розробив типові проєкти модульного типу для таких будов. Якщо якийсь готовий типовий проєкт можливо розмістити на виділеній земельній ділянці – це значно пришвидшить проєктування і наблизить будівництво,

- розповіла начальниця управління БЖКГІТ Світлана Решетова.

Вона додала, що для задоволення потреб села в амбулаторних послугах не потрібна фундаментальна споруда на кілька поверхів. Втім кілька приміщень все ж планують виділити під денний стаціонар.

Наразі працівники планово-технічного відділу детально вивчають типові проєкти Мінрегіонів, за якими вже будували в інших громадах Київщини.

Нагадаємо, що Броварська стоматполіклініка розширює перелік своїх послуг.

Читати "Моя Київщина" у Facebook