#

У Коцюбинському депутат побив свою колегу (ВІДЕО)

28.05.2021 17:35
У Коцюбинському депутат побив свою колегу (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Депутатка селищної ради Коцюбинського Олена Сокотюк потрапила в лікарню після конфлікту з колегою Олександром Хвостенком

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Фокус".

Партія "УДАР" закликала правоохоронців покарати Олександра Хвостенка з "Нових облич" за агресивну поведінку в сесійній залі.

Інцидент стався 27 травня після закриття сесійного засідання в Будинку культури. Депутати від партії "Нові обличчя" нібито напали на жителя Коцюбинського Юрія Устинівського, який ставив їм "незручні" запитання. За словами Білоцерківця, коли Олена Сокотюк з "УДАРу" оголосила, що все бачить і знімає те, що відбувається, на камеру, Олександр Хвостенко вибив у неї з рук телефон, а потім вдарив по голові. У підсумку жінку госпіталізували.

Партія "УДАР" вважає таку поведінку неприпустимою і вимагає від правоохоронців ретельного розслідування цього інциденту, а від керівництва партії «Нові обличчя» — реакції на негідні дії депутата. Переконані, Хвостенко повинен понести і юридичну, і політичну відповідальність за свій вчинок, — зазначив радник голови Києва.

Представниця "УДАРу" зняла бійку депутатів з Юрієм Устинівський, відео в мережі опублікувала місцева громадська діячка Ірина Федорів. Вона також написала в "Українській правді" зі слів очевидців, що політики вдарили місцевого жителя по голові і ногах. Після цього депутати покинули Будинок культури і заявили, що підписувати поіменний протокол будуть поза сесійною залою.

Також нагадаємо, що Коцюбинська селищна рада придбала автомобіль за 599 500 грн.

Читати "Моя Київщина" у Facebook