#

У Коцюбинському сварка між хлопцем та дівчиною закінчилася стріляниною (ФОТО)

19.03.2021 11:50
У Коцюбинському сварка між хлопцем та дівчиною закінчилася стріляниною (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 18 березня, в селищі Коцюбинське хлопець зробив декілька вистрілів у повітря

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області, на спецлінію поліції "102" надійшло повідомлення про те, що біля під‘їзду одного з будинків стоїть чоловік з ножем та пістолетом у руках.

На місце події одразу поїхів наряд реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Бучанського районного управління поліції. На місці виклику правоохоронці з’ясували, що зловмисник, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, посварився із дівчиною, після чого здійснив кілька пострілів у повітря, а потім зник.

Поліцейські провели низку оперативно-розшукових заходів, слідчих дій та встановили особу зловмисника. Ним виявився 26-річний місцевий житель

Його затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає  позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Вирішується питання про оголошення підозри правопорушнику. Запобіжний захід обере суд.

Нагадаємо, що днями на сесії Коцюбинської селищної ради представник "Слуги народу" селищний голова Сергій Даніш вручив грамоту Івану Казімірову.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: