#

У "Колос" повернувся Павло Оріховський (ФОТО)

14.01.2022 12:40
У "Колос" повернувся Павло Оріховський (ФОТО)
Павло Оріховський

У середу, 12 січня, ковалівський ФК "Колос" поінформував, що до клубу після піврічної перерви повернувся атакувальний півзахисник Павло Оріховський

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ФК "Колос".

Першу половину сезону 2021/2022 Павло Оріховський  грав за львівську команду "Рух", проте, з’ясувалося, що футболіст дуже хотів повернутися у Ковалівку. В інтерв’ю гравець розповів, що він надзвичано радіє поверненню у команду:

Якщо сказати, що "дуже радий", то це просто нічого не сказати. Я – щасливий!

Час у львівському ФК "Рух" Павло називає складним, адже він часто отримував травми, а також, важко хворів ковідом. Гравець зізнався, що до рішення повернутися у "Колос" його підштовхнули колишні колеги із клубу, із якими він підтримував зв’язок. Футболіст розповів:

Хлопці постійно казали: "Давай, давай, повертайся вже"! І я сам дуже бажав на повернення, тому що сумував за тим часом, який був. Навіть коли ми із "Рухом" приїжджали у Ковалівку на матч проти "Колоса", я можна сказати "сльозу пустив", адже все навколо було таким рідним.

Вже 18 січня ковалівськ команда виходить із відпустки, й Павло розказав, що у них уже прописаний план підготовки до футбольних матчів. Також, гравець поділився своїми очікуваннями від другої половини сезону 2021/2022:

Я вважаю, що у другій половині сезону буде цікаво. Щодо Колоса", я вважаю, ми будемо набирати свої очки, і це почнеться із першої гри.

Нагадаємо, що "Колос" із Ковалівки оголосив про призначення Ярослава Вишняка головним тренером команди.




Читати "Моя Київщина" у Facebook