#

У КОВА пройшла зустріч з представниками MITS

18.04.2024 19:12
У КОВА пройшла зустріч з представниками MITS
Фото з місця події

Сьогодні, 18 квітня, начальник КОВА Руслан Кравченко провів зустріч з представниками MITS, міжнародного оборонного акселератора, який займається активним пошуком компаній для інвестування в український оборонно-промисловий комплекс

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОВА.

Мета MITS — привести капітал в українську оборонну промисловість в максимально короткий час задля масштабування виробництва продукції, яка необхідна силам оборони у боротьбі проти агресора. 

В ході зустрічі обговорили ряд важливих питань. Зокрема, розповів про критичну необхідність захистити українське небо.Також обговорили важливий блок — інвестування в розробки українських компаній, які базуються в Київській області, і які в багатьох параметрах не поступаються американським,

– розповів Руслан Кравченко.

Сторони домовились про стратегічну координацію в питаннях підтримки та посилення вітчизняної оборонної сфери шляхом залучення інвестицій в профільні стартапи Київщини. Американські партнери зацікавлені в підтримці приватних компаній Київщини, які працюють в оборонному секторі.

Нагадаємо, що 22 березня компанія Unilever провела офіційну церемонію закладення пам’ятної капсули на місці майбутнього підприємства в індустріальному парку "Біла Церква".

Читати "Моя Київщина" у Telegram