#

У КОВА провели тренінг для журналістів та комунікаційних підрозділів громад

11.04.2024 13:27
У КОВА провели тренінг для журналістів та комунікаційних підрозділів громад
Фото з місця події

У Київській ОВА відбувся другий тренінг для працівників медіа та комунікаційних підрозділів громад

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОВА.

Київська ОВА спільно із регіональним координатором Всеукраїнської програми ментального здоров’я "Ти як?" продовжує цикл тренінгів. 10 квітня був організований тренінг "Як медіа працювати з темою психічного здоров‘я». Навчання провела журналістка, комунікаційна менеджерка проєкту "Психічне здоров‘я для України (MH4U)" Маргарита Тулуп.

Учасники обговорили алгоритми пошуку тем, джерел та експертів для комунікацій, важливі базові правила та практичні прийоми роботи під час інтерв’ю з людьми, які пережили травматичні події. Також йшлося про використання термінології при висвітленні чутливих теми. 

Під час заходу регіональний координатор Всеукраїнської програми ментального здоров’я «"Ти як?" Юлія Казакова презентувала програму, ініційовану першою леді Оленою Зеленською, та розповіла про її заходи на національному, обласному та територіальних рівнях.

Грамотно побудована комунікація матиме той ефект, на який ми очікуємо. А саме поліпшення ментального здоров’я населення та вміння впоратися зі стресом. Якраз комунікаційники перебувають на першій лінії контакту із людьми. Тому важливо максимально допомогти їм бути обізнаними та готовими до комунікації

 – підкреслила Юлія Казакова.

Нагадаємо, що для представників Київської ОВА провели навчання з кібербезпеки.


Читати "Моя Київщина" у Telegram