#

У Козині поліцейські провели дітям пізнавальний квест (ФОТО)

06.08.2021 12:32
У Козині поліцейські провели дітям пізнавальний квест (ФОТО)
Фото з місця події

Ювенальні поліцейські завітали до Козинського дитячого оздоровчого закладу "Пролісок" із пізнавальним квестом для дітей  "Академія свободи"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що поліцейські проводять ці зустрічі під час профілактичних заходів "Безпечне літо" та з нагоди Всесвітнього  дня боротьби  з торгівлею людьми.

Мета квесту – підвищити рівень поінформованості та усвідомлення дітьми гостроти проблеми торгівлі людьми,  навчити, як захистити  себе та своє оточення від потрапляння в небезпечні ситуації, пов’язані з торгівлею людьми.

Захід відбувся в інтерактивній формі. Підлітки з цікавістю проходили кожну станцію квесту: "тату-салон", локації ювенальних поліцейських,  криміналістів, кінологів та спецпризначенців. Фінальним завданням для дітей було "Знайди та врятуй заручника".

Діти із захопленням виконали всі завдання квесту, отримали заповітний ключ від кайданок, яким вивільнили з пастки «заручника», котрий натомість пригостив їх солодкими льодяниками. Під час квесту ніхто не постраждав. Кожен учасник отримав море позитивних емоцій.

Нагадаємо, що 1 серпня на пляжі Рудики, що в смт Козин Обухівського району, із річки дістали утопленника.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: