#

У Козині пройшов чемпіонат із мініфутболу серед поліцейських (ФОТО)

27.05.2021 11:54
У Козині пройшов чемпіонат із мініфутболу серед поліцейських (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 26 травня, на стадіоні селища Козин Обухівського району відбувся чемпіонат з мініфутболу серед команд територіальних та структурних підрозділів поліції Київщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що турнір провели працівники відділу професійного навчання управління кадрового забезпечення за підтримки громадської спілки "Спортивний клуб поліції Київської області".

Загалом у змаганнях взяли участь 10 команд із територіальних та структурних підрозділів поліції Київщини.

За результатами змагання чемпіоном стала збірна Полку поліції особливого призначення, друге місце виборола команда Броварського районного управління поліції, а третє місце посіла команда управління корпусу оперативно-раптової дії.

Крім того, у номінації "Кращий гравець чемпіонату" перемогу здобув Андрій Павлик, який змагався у команді Броварського РУП. Працівники Білоцерківського районного управління поліції Сергій Шаравара та Андрій Кимличенко перемогли в номінаціях "Кращий бомбардир" та "Кращий голкіпер". Переможці були нагороджені пам'ятними статуетками.

Нагадаємо, що нещодавно у селищі Козин було розпочато очищення дренажних систем.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: