#

У Козинській громаді покращують стан дорожнього покриття

18.10.2022 18:30
У Козинській громаді покращують стан дорожнього покриття
Фото з місця події

Нині у Козинській ОТГ триває поточних ремонтів доріг на окремих вулицях, відновлення асфальтобетонного покриття проїздів, прибудинкових територій та тротуарів

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Козинська селищна рада Обухівського району Київської області" у Facebook, робітники ліквідовують ямковість, напливи, тріщини та вибоїни, влаштовують верхній шар зносу.

Нині працівники підрядної організації провели відновлювальні роботи дорожнього покриття по вул. Боровкова, вул. Лугова, вул. Гагаріна, вул. Васильківська, вул. Київська, вул. Жорновки, вул. Садова в с.Підгірці; вул. Лісова, вул. Сосновий бір в с. Романків; вул. Центральна, вул. Польова в с. Креничі; вул. Шевченка, вул. Набережна, вул. Польова в с. Великі Дмитровичі; вул. Шевченка, вул. Пушкіна в с. Тарасівка.

Ще планується відновлення дорожнього покриття по вул. Солов’яненка, вул. Лобановського, вул. Лугова, вул. Козацька, вул. Рудиківська, вул. Берегова, вул. Кожедуба, вул. Партизанська, вул. Шевченка, вул. Набережно-Лугова, вул. Садова, пров. Тихий в смт. Козин; вул. Васильківська в с. Малі Дмитровичі; вул. Молодіжна в с. Великі Дмитровичі; вул. Березова в с. Березове; вул. Набережна, вул. Свободи, вул. Тиханська, вул. Київська в с. Старі Безрадичі; пров. Сонячний, пров. Церковний, вул. Підгірна в с. Нові Безрадичі, вул. Капустяна в с. Капустяна, вул. Садова в с. Паращина.

Також водіїв застерігають, що під час проведення підготовчих робіт та асфальтування рух може бути обмеженим, але не перекриватиметься. Зокрема йдеться про заборону паркування вздовж тротуарів на ділянках проведення дорожніх робіт.

Нагадаємо, що нещодавно до працівників поліції звернувся 55-річний житель Козина, який сказав, що невідома особа викрала у нього велосипед і пакет із мобільним телефоном та ліками.

Читати "Моя Київщина" у Facebook