#

У Козинській ОТГ провели спортивне свято (ФОТО)

02.06.2021 15:24
У Козинській ОТГ провели спортивне свято (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 1 червня, до Міжнародного Дня захисту дітей у Підгірцях Козинської ТГ організували цікаві спортивно-розважальні заходи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "Козинська селищна рада Обухівського району Київської області" у Facebook.

У рамках свята відбувся фестиваль футболу "Діти – майбутнє громади", у якому взяли участь: ФК Заспа (смт Козин) тренер Андрій Кобченко, ФК Заспа (м. Українка) тренер Ярослав Гацьков, СК Вертикаль (м. Обухів) тренер Олександр Токаренко, ДЮСШ м. Обухів тренер Олександр Токаренко.

Захід проводила керівник Молодіжного центру Flexx та організатор культурно - дозвільної діяльності Лідія Шишкіна.

Між футбольними матчами проходили спортивні майстер-класи від секцій з карате (тренер Руслан Царенко), вільної боротьби тренер (Олександр Моргун), спортивної гімнастики (Руслан Маліков), художньої гімнастики (тренер Ніколь Дейнеко) та боксу (тренер Василь Ніколаєнко).

Музичним доповненням спортивного свята стали чудові виступи учасниць ансамблю "Мрія" (керівник Ольга Перепелиця). Наприкінці заходу нагородили кращих гравців та переможців турніру. По закінченню заходу, усі  діти отримали солодкі подарунки від Козинської селищної ради.

Також нагадаємо, що до Дня захисту дітей у селі Синяк Вишгородського району провели відкриту першість з волейболу серед юнаків 2007 року народження та молодших.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: