#

У Козинській ОТГ створили Управління фінансів (ФОТО)

02.04.2021 13:42
У Козинській ОТГ створили Управління фінансів (ФОТО)
Фото з місця події

У ході децентралізації, зокрема, після об’єднання територіальних громад та створення Козинської ОТГ, у громаді створили Управління фінансів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Козинська селищна рада Обухівського району" у Facebook.

Основною задачею фінансового органу є складання, виконання місцевих бюджетів, контроль за використанням коштів розпорядниками бюджету та інші функції, пов'язані з управлінням коштами місцевого бюджету, відповідно до законодавства України.

Очолює Управління фінансів Козинської селищної ради Ольга Давиденко – фаховий фінансист із досвідом роботи.

Згідно зі штатним розписом в управлінні передбачено 10 спеціалістів: керівник, головний бухгалтер, начальник відділу доходів, начальник бюджетного відділу та спеціалісти перших і других категорій.

Фінансове управління Козинської селищної ради у процесі своєї діяльності активно взаємодіє з органами місцевого самоврядування та виконавчої влади, територіальними органами Державної податкової служби, Державного казначейства України, Головного контрольно-ревізійного управління України, підприємствами та установами.

Нагадаємо, що нещодавно відбувся чемпіонат міста Києва з пауерліфтингу, на якому тренер із Козина посів перше місце.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: