#

У Крюківщині школяр розпилив перцевий балончик у чоловічому туалеті

23.09.2021 12:00
У Крюківщині школяр розпилив перцевий балончик у чоловічому туалеті
Фото з місця події

У селі Крюківщина учень сьомого класу під час перерви зайшов до чоловічого туалету та розпилив перцевий балончик

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Бучанське районне управління поліції ГУНП в Київській області" у Facebook, поліції на спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що в одній зі шкіл села Крюківщина учень розпилив перцевий балончик.

На місце події прибули група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група відділу поліції №1 (м. Вишневе) та ювенальна превенція Бучанського районного управління поліції.

Правоохоронці встановили, що учень сьомого класу однієї із шкіл Крюківщини, під час перерви, зайшовши до приміщення чоловічої вбиральні, де знаходилися інші учні, розпилив перцевий балончик.

Один із школярів повідомив про подію працівника школи, після чого усіх учнів було евакуйовано з приміщення.

Внаслідок даної події постраждали троє учнів та один працівник школи.

Наразі правоохоронці викликали батьків для проведення профілактичної бесіди та складання адміністративних матеріалів за ч.1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Нагадаємо, що в альтанках на озері Крючок, що  в селі Крюківщина, між відпочивальниками сталася перепалка, у результаті чого молодого хлопця поранили ножем.

Читати "Моя Київщина" у Facebook