#

У Крюківщині сталася бійка через незаконну вирубку лісу (ФОТО)

15.06.2021 18:50
У Крюківщині сталася бійка через незаконну вирубку лісу (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У селі Крюківщина між власником ділянки та активістами виникла сварка, яка переросла у серйозну бійку

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook, на спецлінію поліції "102" надійшло повідомлення про те, що у селі Крюківщина здійснюється незаконна вирубка лісу. На місце події оперативно виїхали працівники поліції охорони, слідчо-оперативна група та наряд реагування патрульної поліції Бучанського районного управління поліції та припинили сутичку між активістами, що могла мати тяжкі наслідки для громадян.

Далі говориться, що поліція встановила - між власником ділянки та активістами виникла сварка, яка невдовзі переросла у бійку. В результаті громадяни пошкодили майно забудовника. Внаслідок сутички активіст та працівник охоронної служби отримали тілесні ушкодження. Наразі поліцейські з’ясовують всі обставини конфлікту.

Слідчі Бучанського районного управління поліції відкрили кримінальні провадження за ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження), ст.162 (Порушення недоторканності житла) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що незабаром розпочнеться будівництво автомобільної дороги з Крюківщини через Гатне до вулиці Велика Кільцева у столиці.


Читати "Моя Київщина" у Facebook