#

У лісі на Бородянщині загубився 4-річний малюк (ФОТО)

09.05.2020 18:49
У лісі на Бородянщині загубився 4-річний малюк (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 9 травня, у лісі села Козинці Бородянського району загубився один із братів-близнюків, якого вдалося розшукати аж за дві години після зникнення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Відомо, що двоє 4-річних братів-близнюків розважалися на гойдалках у дачному масиві, що знаходиться в лісі. Однак, додому повернувся лише один із хлопчиків. Спочатку батьки вирішили самостійно знайти сина, однак через 1,5 години невдалих пошуків вони вкрай перелякані та збентежені звернулися до поліції.

По тривозі на пошуки одразу був піднятий особовий склад Бородянського відділення поліції, ювенальна превенція, кінологи, полк поліції особливого призначення, орієнтовані наряди поліції та місцеве населення.

Знайти дитину було вкрай важко, адже хлопчик має певні вади слуху. Відтак, спільними зусиллями небайдужої громади села та поліції аж через пів години хлопчика вдалося розшукати живим та неушкодженим. Він пройшов майже 2,5 км, виліз на дерево і чекав на порятунок.

Нагадаємо, що п’ятьох співробітників поліції та СБУ, які підозрюються у бандитизмі, викраденні людей та вимаганні, триматимуть під вартою майже три місяці без можливості застави.



Читати "Моя Київщина" у Telegram