#

У Макарівській громаді ремонтують укриття по Варшавській, 3

07.05.2024 18:02
У Макарівській громаді ремонтують укриття по Варшавській, 3
Фото з місця події

У Макарові розпочали перший етап ремонту захисної споруди цивільного захисту по вулиці Варшавська, 3

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис голови Макарівської громади Вадима Токаря.

В укритті будуть створені умови, які виключають вплив іонізуючого випромінювання в разі радіаційного забруднення місцевості, а також у випадках інших засобів ураження.  

З бюджету громади було виділено 1 мільйон гривень. Нині вже виконано: демонтажні роботи,  обробку та влаштування стяжки підлоги, стін і стелі,  облаштування повноцінного санвузла, заміну електропроводки та освітлення та  монтаж вентиляції. Окрім того, потурбувалися й про  складову доступності:  вже облаштували пандус біля основного входу до укриття.

Хочу наголосити, що захисні споруди цивільного захисту є надзвичайно важливими для забезпечення безпеки людей у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Важливо знати, де знаходиться найближча до вас захисна споруда цивільного захисту та як до неї дістатися. Цю інформацію ви можете отримати на офіційному веб-сайті Макарівської селищної ради,

- повідомив Макарівський міський голова.

Нагадаємо, що тривають роботи з капітального ремонту багатоквартирного будинку на вулиці Садова, 1 в Макарові, який був частково зруйнований внаслідок російських обстрілів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook