#

У Макарівській громаді запрацювало нове відділення міграційної служби

17.10.2023 17:00
У Макарівській громаді запрацювало нове відділення міграційної служби
Фото з місця події

З 17 жовтня 2023 року в селі Гавронщина Макарівської громади запрацював Макарівський сектор оформлення документів Ірпінського об’єднаного відділу ЦМУ ДМС 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ДМС.

Після вторгнення окупантів в руїнах опинилося і приміщення, в якому знаходився Макарівський відділ ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області. Тож для відновлення роботи підрозділу знадобилось чимало часу, сил та ресурсів.

Також зв’язку з реорганізацією роботи Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області Макарівський відділ припинив функціонування, а на території Макарівської селищної громади починає працювати Макарівський сектор оформлення документів Ірпінського об’єднаного відділу ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області.

Тому в громаді відбулось відновлення прийому громадян для оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон, видачу вказаних документів, а також вклеювання до паспорта громадянина України у вигляді книжечки фотокартки після досягнення 25 чи 45-річного віку.

Оновлений сектор готовий до надання адміністративних послуг з вівторка по п’ятницю з 9:00 до 18:00, у суботу – з 9:00 до 16:45, перерва з 13:00 до 13:45.

Нагадаємо, що у Борисполі, в приміщенні старого пожежного депо, де зараз працює художня галерея, відкрилася фотовиставка "На варті життя".

Читати "Моя Київщина" у Telegram