#

У Макарівській лікарні модернізували приймальне відділення за 2 млн грн

05.08.2021 19:10
У Макарівській лікарні модернізували приймальне відділення за 2 млн грн
Фото з місця події

У Макарівській багатопрофільній клінічній лікарні провели модернізацію приймального відділення, у рамках капітального ремонту об’єкт облаштували всім необхідним для надання невідкладної хірургічної допомоги пацієнтам

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу КОДА.

Очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін повідомив, що є випадки, коли відлік іде на хвилини й життя пацієнта може врятувати лише термінова операція. Саме тому ми працюємо над тим, щоб опорні лікарні Київщини були забезпечені всім необхідним для надання ургентної допомоги.

Також йдеться у повідомленні, що приймальне відділення лікарні в Макарові – це один із прикладів нашої реалізації Програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". Під час ремонту врахували всі норми інклюзивності й встановили пандуси, щоб люди з інвалідністю могли безперешкодно потрапити до медзакладу. Роботи там уже завершені.

Загальна вартість капітального ремонту склала понад 2 млн грн з державного бюджету. За ці кошти в приймальному відділенні облаштували кабінети для надання планової та ургентної допомоги хворим, а також сучасну нову операційну залу, травматологічний кабінет, приміщення з ліжками тимчасового перебування пацієнтів, протишокову палату, ізолятор, консультативно-оглядове приміщення та процедурно-перев’язувальну палату.

Нагадаємо, що мешканець одного з населених пунктів Макарівської селищної територіальної громади організував збут психотропної речовини – амфетаміну.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: