#

У Макарівському районі свекор зарубав сокирою невістку (ФОТО)

30.06.2020 14:57
У Макарівському районі свекор зарубав сокирою невістку (ФОТО)
Фото з місця події

У Макарівському районі поліцейські затримали 55-річного чоловіка, який підозрюється у скоєнні умисного вбивства 30-річної жінки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

55-річного зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу  України. Злочин трапився у вечірній час в села Грузьке Макарівського району. Місцевий житель повертався додому у стані алкогольного сп’яніння, через це між ним та співмешканкою його сина стався конфлікт. Жінка навідріз відмовилася впускати в дім нетверезого родича, тоді той заліз в оселю через вікно, прихопивши з собою сокиру. Зловмисник наніс нею удари жінці по голові та шиї, а після – втік.  Потерпіла померла в результаті крововтрати. 

Місцеві поліцейські оперативно розшукали та затримали зловмисника у сусідньому будинку. Знаряддя злочину вилучено в якості речового доказу. 

Нападнику оголошено про підозру у вчинені правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу затриманому. 

Нагадаємо, що 23 червня в селі Березівка Макарівського району водолази вилучили тіло чоловіка з водоймища. 


Читати "Моя Київщина" у Telegram